Έλλη Κοκολιού - ΝΕΑ ΕΠΙΛΟΓΗ: Χωρίς υποσχέσεις, χωρίς μεγαλοστομίες, ζητώ τη στήριξη σας στις εκλογές ευθύνης της 6ης Μαΐου Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Έλλη Κοκολιού - ΝΕΑ ΕΠΙΛΟΓΗ: Χωρίς υποσχέσεις, χωρίς μεγαλοστομίες, ζητώ τη στήριξη σας στις εκλογές ευθύνης της 6ης Μαΐου

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 | 5:12 μ.μ.

029

Έλλη Κοκολιού

ΝΕΑ ΕΠΙΛΟΓΗ


Χωρίς υποσχέσεις, χωρίς μεγαλοστομίες,

ζητώ τη στήριξη σας στις εκλογές ευθύνης της 6ης Μαΐου

 

viral1

πατήστε την εικόνα για μεγέθυνση

3 σχόλια :

αντωνης είπε...

για ποιο λογο; για να συνεχισει το σαπιο κομμα της την ιδια πολιτικη;

ρε φουμο ολοι τους στο πασοκ!
ειναι ολοι συνυπευθυνοι.

Ανώνυμος είπε...

Κυρια Κοκκολιου ως νεα υποψηφια βουλευτης του ΠΑΣΟΚ που θελετε να προσφερετε ισες ευκαιριες σε ολους, μηπως μπορειτε να πληρωσετε τα ενοικια που οφειλει εδω και εξι μηνες η νομαρχιακη επιτροπη που σας στηριζει να ζησουμε και εμεις οπως εσεις, με οραματα για ενα καλυτερο αυριο?Γιατι αν δεν μπορειτε να διοικησετε τα του οικου σας, αφηστε ησυχα τα δικα μας. Ευχαριστω για την διαθεση σας να λυνετε τα προβληματα μας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗ ΚΟΚΟΛΙΟΥ δεν θα σού πω ψέματα... Διάβασα για την υποψηφιότητά σου επειδή "γράφεις" στη φωτογραφία. Οφείλω όμως να πω ότι πιστεύω πως είσαι πιθανόν χειρότερη από αυτούς που υποτίθεται ότι θα αντικαταστήσεις.

Εξηγούμαι...
Γεννήθηκες στις "2 Ιουνίου 1985" (σήμερα 27 ετών), και πιστεύεις "στις ίσες ευκαιρίες", ΑΛΛΑ κατά την τελευταία "τριετία" (από 2009 και μετά, και 24 ετών παρακαλώ!!!) εργάστηκες στα "Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Εθνικής Άμυνας". Απλά πράγματα... λίγο πολύ οι 24άρηδες στην Ελλάδα έχουν ανάλογη πορεία, αφού τελειώσουν το μεταπτυχιακό τους.

Έλεος και πάλι έλεος... για όνομα του Θεού ή όποιου άλλου πράγματος, στο οποίο πιστεύεις, αν πιστεύεις σε κάτι! Ποιον κοροϊδεύεις κοπελιά με αυτόν τον αισχρό τρόπο και μάλιστα "χωρίς μεγαλοστομίες";

Πράγματι, η γενιά σου/μου (λίγο μεγαλύτερος από σένα) "δεν κουβαλά τους διχασμούς", ΕΣΥ γιατί πας να δημιουργήσεις διχασμούς; Όσοι προηγήθηκαν στο φαγοπότι της προηγούμενης τριακονταετίας είχαν συμφέρον... τότε ΥΠΗΡΧΑΝ λεφτά. ΕΣΥ; Τόση απελπισία τέλος πάντων; Για ποια "ουσιαστική συμμετοχή" μιλάς και ΚΥΡΙΩΣ από ποια θέση;

Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Το πιστεύω απολύτως. Όχι όμως με σένα ή με ανθρώπους σαν εσένα. Αυτά, και εντελώς καλοπροαίρετα.

Νίκος ο ξενητεμένος

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...