ΕΣΗΕΑ: Eργοδοτική αυθαιρεσία της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΕΣΗΕΑ: Eργοδοτική αυθαιρεσία της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012 | 12:28 π.μ.

κατάλογος Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει με τον πλέον έντονο τρόπο την εργοδοτική αυθαιρεσία της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», που αυτή τη φορά εκδηλώνεται με την αδικαιολόγητη, καταχρηστική και εκδικητική απόλυση
του συναδέλφου Γιώργου Ματθαίου.
Ο συνάδελφος αρνήθηκε να υποκύψει και να υπογράψει τη μείωση των αποδοχών του και έτσι προστέθηκε στη λίστα των «θυμάτων» της εργοδοσίας του «ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ», η οποία με εκβιασμούς, απολύσεις και παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας επιχειρεί να «φορτώσει» τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης στις πλάτες των εργαζομένων.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει τη συμπεριφορά της εργοδοσίας, την καλεί να ανακαλέσει την απόλυση, όπως και κάθε ανάλογη αυθαιρεσία, και δηλώνει ότι θα παλέψει με κάθε νόμιμο τρόπο για την επαναπρόσληψη του συναδέλφου και τα δικαιώματα των συντακτών.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...