ΠΑΡ-ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΡ-ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 | 11:33 π.μ.

Δήμος Παλλήνης, Δημοτική ενότητα Γέρακα,  οδός Σερίφου. Βρίσκεται μεταξύ αθλητικού κέντρου Γέρακα και καλλιτεχνικού γυμνασίου. Κατασκευάσθηκε σχετικά πρόσφατα, με πεζοδρόμηση, και την τοποθέτηση σχετικής πινακίδας/οδοσήμανσης.
Πριν μερικές εβδομάδες, 10/1/2012 το οδόστρωμα  ξηλώθηκε εντελώς όπως φαίνεται στη παρακάτω φωτογραφία.

Στις  7/2/2012, διαπιστώνεται το ξήλωμα και του πεζοδρομίου του παραπάνω δρόμου, όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες.
IMG_0212
IMG_0217
Η οδός Σερίφου, είναι μία οδός περίπου 70-80 μέτρων με δύο νέα κτίσματα στα τρία οικόπεδα κατά μήκος αυτού του δρόμου.
Κατά συνέπεια δεν υπήρξε κίνηση, ούτε φθορά στο οδόστρωμα για να χρειάζεται αντικατάσταση/ανακατασκευή του οδοστρώματος, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Αν κρίνει κανείς από τις οδούς, Σίφνου, Σκύρου, Ιθάκης, -ίσως και μερικές άλλες στην ευρύτερη περιοχή- που έχουν την ίδια πινακίδα /οδοσήμανση, όπως δείχνουν οι παρακάτω φωτογραφίες, αυτοί οι δρόμοι, επιβαρύνονται με πολύ μεγαλύτερη κυκλοφορία.
IMG_0216 IMG_0214 IMG_0215
Θα γίνουν τα ίδια έργα και στους παραπάνω δρόμους ; Το γενικότερο ερώτημα που τίθεται στην αρμόδια τεχνική υπηρεσία του δήμου Παλλήνης είναι: Με ποιά αξιολόγηση,λογική (;) και πρόγραμμα γίνεται αυτό το ράβε ξήλωνε στους δρόμους στη περιοχή !
Αναγνώστης

1 σχόλια :

vasilis είπε...

πιος αποφάσισε ότι ο δρόμος πρέπει να ανέβει 45 πόντους.και φυσικά τα σπίτια να χαμηλώνουν χωρίς να υπάρχει λόγος.....αυτά συμβαίνουν τώρα αν μπαλανα αγ σοφίας

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...