Το Δ.Σ. της Α.Ε. Γέρακα καταγγέλλει την συμπεριφορά παικτών, παραγόντων και οπαδών του Κεραυνού Κερατέας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Το Δ.Σ. της Α.Ε. Γέρακα καταγγέλλει την συμπεριφορά παικτών, παραγόντων και οπαδών του Κεραυνού Κερατέας

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 | 11:01 μ.μ.

20120129_9760 Το Δ.Σ. της Α.Ε. Γέρακα καταγγέλλει την συμπεριφορά  παικτών, παραγόντων και οπαδών του  Κεραυνού Κερατέας, στον μεταξύ τους αγώνα Α’ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ, που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο του Γέρακα. Διαμαρτύρεται έντονα, γιατί με το σφύριγμα της λήξης και καθώς οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αποχωρούσαν στ’ αποδυτήρια, παίκτες του Κεραυνού και οπαδοί του που πήδηξαν τα κιγκλιδώματα και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, επιτέθηκαν σε παίκτες του Γέρακα.

Αποτέλεσμα  ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του  ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Καρλατήρα, ο οποίος μεταφέρθηκε αρχικά στο  νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ, στη συνέχεια στον Ερυθρό Σταυρό και τελικά στο  Ιπποκράτειο, για να διαπιστωθεί ότι έχει κάταγμα ζυγωματικού και οφθαλμικό αιμάτωμα, με κίνδυνο να χάσει μέρος της όρασής του!

Η Α.Ε. Γέρακα που καλλιεργεί το άθλημα με δεκάδες νεαρούς παίκτες, σε όλα  τα ηλικιακά γκρουπ, δεν αντιλαμβάνεται αυτή την συμπεριφορά που απέχει του ευ αγωνίζεσθαι και κάθε σωστής αθλητικής αντίληψης. Ζητούμε να ληφθούν παραδειγματικά μέτρα τιμωρίας των υπευθύνων για τα απαράδεκτα επεισόδια, βάσει των προβλεπομένων από τον Κ.Α.Π. Επίσης, καλούμε την ΕΠΣΑΝΑ, διοργανώτρια του πρωταθλήματος, να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων μέσα σε φίλαθλα πλαίσια. 

http://neaepsana.blogspot.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...