ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Θ. ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Θ. ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012 | 12:42 π.μ.

P1110883

Στον χαιρετισμό που απεύθυνε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Θ. Αυγερινός αποκάλυψε ότι επί σειρά ετών η ΕΥΔΑΠ δεν δεχόταν να συζητήσει την περίπτωση της Ψυτάλλειας για την αποχέτευση της Ανατολικής Αττικής.
Ξαφνικά λοιπόν εμφανίστηκε ένα εσωτερικό έγγραφο της ΕΥΔΑΠ σύμφωνα με το οποίο η Ψυτάλλεια όχι μόνο χωράει και την Ανατολική Αττική, αλλά την χρειάζεται.
Ο περιφερειάρχης κος Σγουρός, δήλωσε άγνοια για το θέμα και έτσι κανονίστηκε στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο την Πέμπτη 09/02/2012 και ώρα 15:00 να παραστεί ο κος Μπάρδης της ΕΥΔΑΠ για να δώσει διευκρινήσεις.

http://spata-artemida.blogspot.com/2012/02/blog-post_3452.html

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...