Πρόσκληση για βοήθεια από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πρόσκληση για βοήθεια από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012 | 7:47 μ.μ.

065
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Αγαπητοί γονείς,
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων  του 1ου Λυκείου Παλλήνης, βλέποντας τις δύσκολες οικονομικές  συγκυρίες που διαμορφώνονται τον τελευταίο καιρό και ευαισθητοποιημένος με τα προβλήματα που  καθημερινά φτάνουν στα αυτιά μας, από τα παιδιά μας, για την φτώχεια που εξαπλώνεται δυστυχώς και στην περιοχή μας, αποφάσισε  στην συνεδρίαση που έγινε στις 7/2/2012  να έρθουμε  σε επαφή με την Εκκλησία και συγκεκριμένα με τον πάτερ Ανδρέα,  του Ιερού Ναού -  Αγ. Τρύφωνος,  ζητήσαμε  να συνεργαστούμε μαζί του, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποι μας και  που καταγράφονται καθημερινά από την Εκκλησία, για τις οικογένειες που πέφτουν στη φτώχεια  και στην ανέχεια.

Δευτέρα,  5 Μαρτίου 2012
Με υπόδειξη  του  Ιερέα,   ζητήθηκε  να συγκεντρώσουμε τρόφιμα μέσα από την κίνηση του συλλόγου και να δοθούν  σε άπορες οικογένειες που υποσιτίζονται λόγω οικονομικής κρίσης.
Σας παρακαλούμε να συνεισφέρεται για τον σκοπό αυτό, στο όριο των δυνατοτήτων σας, σε πρώτη φάση τρόφιμα.
Η παραλαβή των τροφίμων θα γίνεται από τα μέλη του συλλόγου, την Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012, και ώρα 8:00 -12:00,  στο χώρο του σχολείου στην αίθουσα εκδηλώσεων.

-----------

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

Παράλληλα ο σύλλογος μας,  σε συνεργασία με το  15/μελές του σχολείου, πραγματοποιεί κάθε χρόνο  μια  εορταστική εκδήλωση  (πάρτι),  στους χώρους του σχολείου
Είναι ένας θεσμός που καθιερώθηκε από το 15/μελές του σχολείου,  με την συνεργασία  του συλλόγου  μας, ο οποίος έχει  ψυχαγωγικό  και   παιδαγωγικό σκοπό.
Το πάρτι θα γίνει το Σάββατο  3 Μαρτίου 2012  και ώρα  9:30 μμ
Παρακαλούμε να συμμετάσχετε με την παρουσία σας, για την ασφάλεια των παιδιών μας και βοηθώντας για την επιτυχία, να συνεισφέρεται διάφορα Σνακ, γλυκίσματα, πίτσες κ.α.

Ευχαριστούμε πολύ
Ευελπιστούμε να είμαστε πάντα σε επαφή και συνεργασία μαζί σας.

Περισσότερες πληροφορίες στους:
Σχορετσανίτη – Τσαγκάνη  Ζωή,   Τηλ: 6945465602
            Στύλιου  -Μητσιάρα Κωνσταντίνα,  Τηλ: 6973935878
  
            Κόντου Ευαγγελία,   Τηλ: 6973425019,


ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   
  Σχορετσανίτη-Τσαγκάνη Ζωή              Κόντου-Μάνεση Ευαγγελία

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...