ΚΟΥΒΑΡΑΣ-ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1-1 [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΚΟΥΒΑΡΑΣ-ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1-1 [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012 | 12:41 π.μ.

P2057048 λίγο πριν ο Ντρένοβα εξαπολύσει το σουτ και κάνει το 0-1

 

ΚΟΥΒΑΡΑΣ-ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1-1

Το παιχνίδι για τον Παλληνιακό στον Κουβαρά ξεκίνησε ιδανικά. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με δύναμη και πάθος στο ματς και μόλις στο 12’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Ντρένοβα έξω από την περιοχή.

Όμως στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Κριεμάδι σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ, κατάφερε να αιφνιδιάσει την άμυνα των Παλληνιωτών και τον τερματοφύλακάς τους και να κάνει το 1-1. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν μέτριο και το τελικό 1-1 μάλλον κρίνεται δίκαιο…

ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Κοντίνος, Δημητρακόπουλος, Μπικλής, Λιάπης, Στουραϊτης, Χατζής, Κριεμάδι, Γιαννόπουλος, Φιλίππου, Ζαλτσεράλι, Πρίφτης (66’ Ζάρκος).

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Κόντος (56’ Κοκκινάκης), Ρακιτζόπουλος, Καρακάσης, Αλβανός, Μπούρας, Νρτένοβα, Σκεντούλη, Ρουφαγάλας (70’ Ράδης), Ζώκος, Σταθόπουλος (56’ Μητσιάρας).

http://palliniakosclub.blogspot.com/2012/02/1-1.html


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...