ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ; Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ;

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011 | 2:02 μ.μ.

058

Από τους Γαργαλιάνους ξεκίνησε χθες η δημιουργία διαβάσεων πεζών, με διαγραμμίσεις έξω από σχολεία της πόλης που διαθέτουν σχολικούς τροχονόμους. Οι εργασίες σήμερα θα συνεχιστούν σε σχολεία των Φιλιατρών και αύριο στην Κυπαρισσία.

Χαρακτηριστικό είναι ότι για πρώτη φορά στην περιοχή της Τριφυλίας δημιουργούνται διαβάσεις πεζών, και μάλιστα έξω από σχολεία - κάτι που σίγουρα θα πρέπει να επεκταθεί και σε άλλα σημεία.

Εν τω μεταξύ ήδη ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από την Τροχαία Κυπαρισσίας η θεωρητική εκπαίδευση των 5 σχολικών τροχονόμων που προσελήφθησαν από το δήμο, και αυτή την εβδομάδα με τη δημιουργία και των διαβάσεων γίνεται η πρακτική τους εξάσκηση.

Να σημειώσουμε ότι 2 σχολικοί τροχονόμοι θα υπάρχουν στους Γαργαλιάνους, στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο, όπου χθες έγιναν διαγραμμίσεις - με την επίβλεψη του υπαστυνόμου Γιώργου Γεωργιόπουλου από την πλευρά της Τροχαίας, του αντιδημάρχου Στάθη Ανδρινόπουλου και του προέδρου της ΤΚ Γαργαλιάνων Κωστή Αβδίκου από την πλευρά του δήμου.

Επίσης 2 σχολικοί τροχονόμοι υπάρχουν στα Φιλιατρά, στο 1ο και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, και ένας στην Κυπαρισσία, στο 1ο και το 3ο που συστεγάζονται.

http://oikologiapallinis.blogspot.com/2011/11/blog-post_02.html

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...