ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 | 11:06 μ.μ.

Παλλήνη : 6 -11 - 2011 Αριθμ.Πρωτ. : 236

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ  ΓΙΑ  ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ

  my_blood    Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Σύλλογος Δελμούζος κάνει έκκληση στους συναδέλφους/ισσες και φίλους/ες  δότες   να βοηθήσουν τη  δεκάχρονη  μαθήτρια της Ε΄ τάξης σχολείου της περιοχής μας,  που έχει άμεση ανάγκη αιμοπεταλίων και αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας  (νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας).
    Για περισσότερες πληροφορίες (Ονοματεπώνυμο του παιδιού και το νοσοκομείο που νοσηλεύεται) μπορείτε να επικοινωνείτε με το μέλος του του Δ.Σ. του Συλλόγου μας Τσάκαλο  Κώστα στο τηλ 6977425233 (e-mai :
t-kostas@otenet.gr )

11ds

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...