Σύλληψη ημεδαπού για ληστείες στην Ραφήνα και την Παλλήνη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σύλληψη ημεδαπού για ληστείες στην Ραφήνα και την Παλλήνη

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 | 10:54 π.μ.

xeiropedes_561_355 Απογευματινές ώρες της 3-11-2011, στην Παλλήνη από αστυνομικούς του Α.Τ. Γέρακα, συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ληστείες κατ’ εξακολούθηση.

Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Ραφήνας, προέκυψε ότι ο δράστης από διμήνου και πλέον, διέπραττε ληστείες σε περίπτερα και καταστήματα ψιλικών στις περιοχές της Ραφήνας και της Παλλήνης, όπου με την απειλή μαχαιριού, ανάγκαζε τους ιδιοκτήτες να του παραδίδουν τις εισπράξεις.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί έξι (6) ληστείες, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) μαχαίρι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών

http://anatolikiattikinews.blogspot.com/2011/11/blog-post_3613.html

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...