Χρηματοδότηση 73.399.750 ευρώ εξασφάλισε ο Δήμος Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Χρηματοδότηση 73.399.750 ευρώ εξασφάλισε ο Δήμος Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011 | 12:45 π.μ.

zoytsos  mpardis Τη χρηματοδότηση με το ποσό των 73.399.750 ευρώ για την κατασκευή του ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ εσωτερικού δικτύου της αποχέτευσης ακαθάρτων εξασφάλισε ο Δήμος Παλλήνης, εντάσσοντας τρεις μελέτες στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ).

 

epperaa

(πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση)

Αυτά που έχω να προσθέσω είναι:


Την ανακοίνωση του ΥΠΕΚΑ για τα εντασσόμενα έργα Οκτωβρίου 2011

Τον πλήρη πίνακα των έργων
Την απόφαση για την Ανθούσα
Την απόφαση για την Παλλήνη
(Η απόφαση για το Γέρακα δεν έχει αναρτηθεί ακόμη)

και την φράση "ευτυχώς που σε αυτόν τον τόπο κάποιοι εργάζονται".

Πηγή: http://www.dimitriskarras.com/2011/11/73399750.html#ixzz1cy4RW2Yc

ΣΧΟΛΙΟ  ΑΠΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΪΟΣ

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ
"ευτυχώς που σε αυτόν τον τόπο κάποιοι εργάζονται"

ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ “ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ…. ”

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...