ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΙΛΚΙΤΖΗΣ: ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΙΛΚΙΤΖΗΣ: ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ !!!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011 | 11:13 μ.μ.

tilkitzis1[5]

ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 23/11/2011 ΣΤΙΣ 18:00 ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ :
ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ / 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (ΕΠΙ ΤΗΣ Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (ΚΑΠΗ, ΚΕΠ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ, κα)

ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ. ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ !! ΕΤΣΙ ΦΕΡΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΑΡΧΙΚΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ.

ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ (ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ) ΓΙΑΤΙ; ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ, ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΎΕΤΕ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΞΕΛΕΞΕ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ;;


Γιάννης Τιλκιτζής

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...