ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ: Εξαρθρώθηκε η συμμορία των ληστών καταστημάτων Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ: Εξαρθρώθηκε η συμμορία των ληστών καταστημάτων

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011 | 1:05 π.μ.

1 Η συμμορία των ληστών καταστημάτων εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής, αστυνομικοί της οποίας συνέλαβαν τρεις Αλβανούς, ηλικίας 20, 31, 22 ετών και ένα 38χρονο Έλληνα, που όπως προέκυψε έχουν διαπράξει δέκα ένοπλες ληστείες σε καταστήματα στο Κορωπί, τα Σπάτα, τα Καλύβια, το Μαρκόπουλο και την Αγία Παρασκευή, με την απειλή καλάσνικοφ και πιστολιών.
Στην κατοχή τους και στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα περίστροφο, δύο πιστόλια REPLICA, επτά φυσίγγια, μία νάιλον συσκευασία που περιείχε σπόρους κάνναβης, ένα σπρέι πιπεριού, ένα κοντάκι όπλου, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...