ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: Ανακοίνωση για το πρόβλημα αποκομιδής των απορριμάτων Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: Ανακοίνωση για το πρόβλημα αποκομιδής των απορριμάτων

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011 | 9:44 μ.μ.

anatolikiattikinews_blogspot068

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

O Δήμος Παλλήνης ενημερώνει του κατοίκους του ότι λόγω της κατάληψης του ΧΥΤΑ της Φυλής από τους εργαζομένους που ανήκουν στην Πανελλήνια Ομοσπονδία των εργαζομένων στους δήμους (ΠΟΕ – ΟΤΑ), υπάρχει αδυναμία μεταφοράς και εναπόθεσης  των απορριμμάτων εκεί. Ήδη από τη Δευτέρα 3/10 τα απορριμματοφόρα του Δήμου έχουν ακινητοποιηθεί γεμάτα, περιμένοντας το άνοιγμα του ΧΥΤΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΟΕ ΟΤΑ η κατάληψη θα συνεχιστεί έως την Τρίτη 11/10/2011 οπότε και θα ληφθεί απόφαση για τη συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεων.

Ως εκ τούτου εφιστούμε την προσοχή και ζητάμε την συνεργασία όλων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας μέχρι να ξεκινήσει κανονικά η αποκομιδή των απορριμμάτων.

Η Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Παλλήνης σας καλεί:

·         Να περιορίσετε στο ελάχιστο δυνατό τους όγκους των απορριμμάτων που βγάζετε από το σπίτι.

·         Να ξεχωρίζετε τα οργανικά από τα ανακυκλώσιμα υλικά, έτσι ώστε προς το παρόν να απορρίψετε μόνο τα οργανικά που δημιουργούν δυσάρεστες οσμές αλλά έχουν μικρότερο όγκο.

·         Να δένετε καλά τις σακούλες ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος σκισίματος και μεταφοράς των απορριμμάτων στους δρόμους από αδέσποτα ζώα και να αποφύγετε την εγκατάλειψη των απορριμμάτων εκτός κάδων

·         Να αναβάλλετε αν είναι δυνατό, προγραμματισμένες εργασίες και εκκαθαρίσεις χώρων που δημιουργούν επιπλέον απορρίμματα.

Την πόλη θα την διατηρήσουμε καθαρή όλοι μαζί με κοινή προσπάθεια ακόμη και στις αντίξοες συνθήκες.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης

Αθανάσιος Ζούτσος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...