Παλλήνη γιορτή κλασικού αθλητισμού - Αποτελέσματα Αγώνων Στίβου για Μικρές Ηλικίες Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη γιορτή κλασικού αθλητισμού - Αποτελέσματα Αγώνων Στίβου για Μικρές Ηλικίες

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011 | 3:39 μ.μ.

anatolikiattikinews_blogspot015

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011, στο αθλητικό κέντρο Παλλήνης, πραγματοποιήθηκε για 16η συνεχή χρονιά η γιορτή του κλασικού αθλητισμού με την πραγματοποίηση των καθιερωμένων αγώνων που διοργανώνει το σωματείο μας, με σκοπό την προσέλκυση νέων αθλητών στον στίβο.

Οι αγώνες αρχίζουν μια σειρά εκδηλώσεων που θα κάνει το σωματείο μας με αφορμή τα δεκαπέντε χρόνια λειτουργίας του.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, μια και ο απειλιτικά νεφοσκεπής Αττικός ουρανός, δεν ήταν σύμμαχος, τελικά χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες, οι οποιοι είχαν μεγάλη συμμετοχή, σε μια διοργάνωση με καινοτομίες στον τρόπο διεξαγωγής των αγωνισμάτων, που σκοπό είχαν την γρήγορη ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος.

Οι νέοι αθλητές και αθλήτριες θα έχουν να θυμούνται όμορφες αθλητικές στιγμές που θα τους συνοδεύουν ως όμορφες αναμνήσεις από το αθλητικό τους ξεκίνημα.

Για να δείτε τα πλήρη αποτελέσματα πατήστε εδώ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...