Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος «ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ» - Ημερίδα με θέμα "ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ" Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος «ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ» - Ημερίδα με θέμα "ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ"

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 | 11:34 μ.μ.

neapallini 

Σας υπενθυμίζουμε την αυριανή ημερίδα μας με θέμα "ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ" στις 11.15 πμ στην αίθουσα του ΚΑ.Π.Η. Παλλήνης (λεωφόρος Πουλή, δίπλα στο Μουσικό Σχολείο Παλλήνης). Η ημερίδα έχει σαν κύριο σκοπό την ενημέρωση για τα θέματα που απασχολούν όλους μας, αλλά και να δώσει το έναυσμα για ουσιαστική συζήτηση και παραγωγική ανταλλαγή απόψεων, καθώς μετά τις τοποθετήσεις των ομιλητών θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις ~ συζητήσεις από τους παρευρισκόμενους. Σας περιμένουμε!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...