Πρόσκληση σε Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής 5/10 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής 5/10

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011 | 12:47 π.μ.

anatolikiattikinews_blogspot049

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Καλείστε σε συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα επί της οδού Ιθάκης 12, την 5η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, του έτους 2011, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 15:00, για να συσκεφθούμε και να αποφασίσουμε επί των κάτωθι θεμάτων:

1. Λήψη απόφασης για ψήφιση πίστωσης και απευθείας ανάθεση του έργου με τίτλο: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΕΕΤ (ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΜΠΑ)».

2. Λήψη απόφασης για ψήφιση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια Εφαρμογών Λογισμικού».

3. Λήψη απόφασης επί του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού και Αξιολόγησης Προσφορών για την υπηρεσία με τίτλο: «Υπηρεσία Καθαρισμού Φρεατίων», αρ. μελ. 35/11.

4. Λήψη απόφασης για ψήφιση πίστωσης, έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων διακήρυξης δημοπρασίας για: «Σύστημα διαχείρισης στόλου και μητρώου οχημάτων Δήμου Παλλήνης».

5. Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημίωσης στους Μάρκο Χίλλεμπαντ και Αλέξανδρο Χίλλεμπαντ, σε εκτέλεση τελεσίδικης δικαστικής απόφασης.

6. Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημίωσης στους σχολικούς φύλακες Γιαννοπούλου Αγγ. Κ.λ.π. από Δήμο Παλλήνης σε εκτέλεση τελεσίδικης δικαστικής απόφασης.

7. Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου για την άσκηση ενδίκων βοηθημάτων και ενδίκων μέσων και την εκπροσώπηση του Δήμου έναντι της εταιρείας με την επωνυμία «REDS Ανώνυμη Εταιρεία Ανάπτυξης Ακινήτων και Υπηρεσιών» πρώην εταιρεία «Α. ΚΑΜΠΑΣ ΑΟΒΕΚΤΕ» στη δίκη ενώπιον του Εφετείου Αθηνών για τον ορισμό τιμής μονάδας αποζημιώσεως.

8. Λήψη απόφασης για ψήφιση δαπανών έτους 2011.

Γέρακας, 30-09-2011

Ο Πρόεδρος

Αθανάσιος Ζούτσος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...