Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα – Δημιουργία ιστοσελίδας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα – Δημιουργία ιστοσελίδας

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011 | 1:00 π.μ.

016 Μία νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε, αν και όχι με τον καλύτερο τρόπο, και έχει μακρύ δρόμο μέχρι το τέλος της.

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλο και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο για τα παιδιά μας.

Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε το site όλων μας, όλων όσων τα παιδιά μας μαθητεύουν στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα, προκειμένου να επικοινωνούμε γρηγορότερα, να ενημερωνόμαστε γρηγορότερα, να δρούμε γρηγορότερα και φυσικά να γνωριστούμε καλύτερα.

Μέσω του forum θα μπορούμε να συζητάμε για όλα αυτά που δεν προλαβαίνουμε να πούμε το πρωί κατά την έναρξη την σχολικής ημέρας ή το μεσημέρι κατά τη λήξη της. Θα μπορούν να μας παρακολουθούν όσοι από εμάς δεν έχουμε την "πολυτέλεια" να βρισκόμαστε το πρωί ή το μεσημέρι με τα παιδιά μας.

Μέσω του άλμπουμ φωτογραφιών θα μπορούμε να μοιραζόμαστε τις στιγμές των παιδιών μας στο σχολείο.

Και φυσικά, θα βλέπουμε άμεσα τις ανακοινώσεις του Συλλόγου και ότι άλλο αφορά όλους μας.

Η στήριξη όλων μας είναι απαραίτητη και ΚΑΝΕΙΣ δεν περισσεύει.

016

πατήστε την εικόνα για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα μας

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΕΡΑΚΑ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...