Έπεσε σε πολύ… διαβασμένο αντίπαλο ο Παλληνιακός. Ήττα μετά από 4 ματς επιτυχιών! (ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Έπεσε σε πολύ… διαβασμένο αντίπαλο ο Παλληνιακός. Ήττα μετά από 4 ματς επιτυχιών! (ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ)

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011 | 12:38 π.μ.

anatolikiattikinews_blogspot021

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ        1

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ             2


Χρειάστηκε να φτάσουμε στην 5η  αγωνιστική του πρωταθλήματος για να έχει φέτος την πρώτη του βαθμολογική απώλεια ο Παλληνιακός. Από μόνο του και μόνο αυτό το στατιστικό, συντελεί τεράστια επιτυχία για την νέα ομάδα του Σωκράτη Κιούρκου, άσχετα με το ποια θα είναι η συνέχειά της στο πρωτάθλημα φέτος.

Και μπορεί σήμερα να έχασαν οι Παλληνιώτες από τα Γλυκά Νερά, στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, παρ’ όλα αυτά όμως, αυτή η ομάδα που χτίζεται στην Παλλήνη, απέδειξε ότι διαθέτει… τσαγανό!

Σε ένα ματς που βρήκαν οι γηπεδούχοι απέναντί τους έναν δυνατό αντίπαλο, δουλεμένο από πέρσι (δεν έχει μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ του) και πολύ καλά διαβασμένο. Έκλεισαν τα ατού της Παλλήνης και την ανάγκασαν να μην μπορεί να δημιουργήσει.

Παρά ταύτα όμως, κατάφεραν οι γηπεδούχοι να διεκδικούν κάτι καλό ως το φινάλε, με πάθος και δυναμισμό, έστω κι αν δεν τους βγήκε. Ρίσκαραν μάλιστα από κάποια στιγμή κι έπειτα, με αποτέλεσμα να δεχθούνε το 0-2. Ακόμα και τότε όμως δεν σταμάτησαν να προσπαθούν και μείωσαν σε 1-2 με τον Ζώκο.

Η ήττα τελικά δεν απεφεύχθη και πρέπει να χαρακτηριστεί και δίκαιο αποτέλεσμα αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και είχαν κιόλας και δύο δοκάρια.

Το σκορ για τα Γλυκά Νερά άνοιξε στο 55’ ο Ντιόπ μετά από κόρνερ και προβολή του και στο 90’ ο Αθανασόπουλος μετά από λάθος της άμυνας του Παλληνιακού έκανε το 0-2. Στο 91’ με σουτ έπειτα από απόκρουση των αμυντικών σε γύρισμα του Ντρένοβα ο Ζώκος έκανε το 1-2, αλλά οι γηπεδούχοι δεν πρόλαβαν να κερδίσουν κάτι παραπάνω ως το φινάλε...

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Μπούρας, Κουτσούκος, Καρακάσης, Αλβανός, Σιαδήμας, Ντρένοβα, Ρουφαγάλας, Λαδέας (53’ Καρπούσης), Ζώκος, Γεωργάτος (75’ Κοβάνης).

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Μπακόλας, Πάσαρης, Λάβδας, Ευαγγελινός, Τσαλδάρης, Καραστεργίου (53’ Ζαφειρίου), Δογάνης (90’ Μακρόπουλος), Αθανασόπουλος, Μερκάι (87’ Προβίδης), Παπάζογλου, Ντιόπ.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής
5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου – Κρυονέρι

3-0

Γέρακας – Δόξα Κορωπίου

1-3

Μάχη Μαραθώνα – Νικηφόρος

1-1

Παλληνιακός – Γλυκά Νερά

1-2

Νικολακάκης Ωρωπός

5-1

Άρης Βούλας – Κουβαράς

2-1

Πόρτο Ράφτη – Κεραυνός Κερατέας

0-2

Μαρκό – Παμπαιανικός

0-2

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...