ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (ΚΥΠΕΛΛΟ) ΓΗΠΕΔΟ: Γ. ΔΕΔΕΣ (16.00) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (ΚΥΠΕΛΛΟ) ΓΗΠΕΔΟ: Γ. ΔΕΔΕΣ (16.00)

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011 | 1:59 μ.μ.


Στη… Μάχη του κυπέλλου ρίχνεται σήμερα ο Παλληνιακός. Οι Παλληνιώτες αντιμετωπίζουν στις 16.00 την Μάχη Μαραθώνα, σε μια αναμέτρηση που ναι μεν θα παίξουν πολλά νέα παιδιά από πλευράς γηπεδούχων (πιθανότατα και από τους φιλοξενούμενους), αλλά που από την άλλη, αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι το ματς θα είναι αδιάφορο για τους δύο προπονητές.
Στον Παλληνιακό βέβαια είναι ξεκάθαρο πως ρίχνουν το βάρος στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσουν στη… τύχη τους τα ματς του κυπέλλου. Θα τα παλέψουν έστω και με παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, με τον Σωκράτη Κιούρκο να θέλει να δει όλο του το υλικό να παίρνει ευκαιρίες και να του φανερώσει τι μπορεί να προσφέρει.
Εξάλλου και οι παίκτες που δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής ως σήμερα, αναμένουν με αγωνία αυτή την αναμέτρηση προκειμένου να αποδείξουν στον προπονητή τους ότι μπορεί να υπολογίζει (και) σε αυτούς.
Τα αγωνιστικά προβλήματα έχουν να κάνουν με τους Κουτσούκο, Σκεντούλι και Ρακιτζόπουλο.
*Θυμίζουμε, ότι φέτος ο Παλληνιακός έχει παίξει φιλικό ματς με την Μάχη Μαραθώνα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του, όπου κέρδισε στην Παλλήνη με 5-2. Δύο γκολ είχε σημειώσει σε αυτό το ματς για τον Παλληνιακό ο Ρουφαγάλας και από ένα οι Ζώκος, Αναγνοστόπουλος και Καρπούσης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...