Γέρακας – Δόξα Κορωπίου 1-3 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γέρακας – Δόξα Κορωπίου 1-3

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011 | 8:40 π.μ.

κατάλογος Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έμεινε ο Γέρακας, ο οποίος γνώρισε την ήττα στο γήπεδό του από τη Δόξα Κορωπίου, με σκορ 3-1.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Σπηλιόπουλος (50΄), Παπαδόπουλος (70΄) και Γαλάνης (85΄). Το σκορ είχαν ανοίξει οι γηπεδούχοι στο 30΄με τον Καραμανίδη.

Στο 53΄αποβλήθηκε ο Αμπεντινάι.

ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Καρμπίρας, Ανδριώτης, Καλούδης, Ζώης, Βούρλας (60' Χρυσανθόπουλος), Μαργέτης, Μπουρμπούλας, Λυμπερόπουλος (75' Τριανταφυλλίδη), Καραμανίδης, Δημητριάδης.

ΔΟΞΑ: Παπαθεοδώρου, Τσεβδερίκοβ, Μπισμπιρούλας (51' Αμπεντινάϊ), Σωτηριάδης, Ρίζος, Σπηλιόπουλος, Κωφός, Δήμας (50'Καστρινάκης), Γαλάνης, Μουσαράϊ, Παπαδόπουλος (83' Σωτήρ).

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...