O Σπύρος Κωνσταντάς ένα από τα πολιτικά στελέχη που θα θα εκπροσωπούν τη Δημοκρατική Συμμαχία στην εκλογική μας περιφέρεια Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

O Σπύρος Κωνσταντάς ένα από τα πολιτικά στελέχη που θα θα εκπροσωπούν τη Δημοκρατική Συμμαχία στην εκλογική μας περιφέρεια

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011 | 3:51 μ.μ.

12

Με απόφαση της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη, στο πλαίσιο της οργανωτικής ανασυγκρότησης του κόμματος, ορίζονται ως Πολιτικά Στελέχη, τα οποία θα εκπροσωπούν τη Δημοκρατική Συμμαχία στην εκλογική τους περιφέρεια και τα περισσότερα από αυτά θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος στις εθνικές εκλογές, οι κάτωθι:

110914_upol_attikis

110914_a_athinas

110914_b_athinas

A B Πειραιά

http://www.dimsim.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...