Τον αγιασμό του έκανε ο Παλληνιακός την Κυριακή και όλοι στην ομάδα είναι πια έτοιμοι για τη νέα σεζόν…[Φωτογραφίες] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τον αγιασμό του έκανε ο Παλληνιακός την Κυριακή και όλοι στην ομάδα είναι πια έτοιμοι για τη νέα σεζόν…[Φωτογραφίες]

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011 | 7:58 μ.μ.

130

Τον αγιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο έκανε την Κυριακή (4/9) ο Παλληνιακός στο γήπεδο της ομάδας στην Παλλήνη. Στόχος για τη φετινή χρονιά, όπως λένε όλοι στον σύλλογο, είναι να «δέσει» όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η νέα ομάδα που δημιουργείται και να παίξει καλό ποδόσφαιρο, φτάνοντας όσο πιο ψηλά μπορεί. Κρατήθηκαν χαμηλοί τόνοι, αλλά ήταν φανερό, πως οι φιλοδοξίες είναι υψηλές…

Μερτύρης: «Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή και στο υλικό»

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Παναγιώτης Μερτύρης, ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό επιτελείο καλή χρονιά και με υγεία και ζήτησε απ’ όλους να είναι προσηλωμένοι στην δουλειά τους και να δίνουν μέσα στο γήπεδο το 100% τους! «Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα, που θα στηρίζεται ιδιαίτερα στα δικά της παιδιά. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή και στο υλικό που ανέλαβε από φέτος, τον κύριο Κιούρκο και πιστεύουμε ότι η σεζόν θα μας κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις», ήταν η δήλωση του κυρίου Παναγιώτη Μερτύρη για την ομάδα ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Κιούρκος: «Επέστρεψα στο Σπίτι μου»

Ο τεχνικός του Παλληνιακού, ο Σωκράτης Κιούρκος, αναφερόμενος στην απόφασή του να επιστρέψει στον σύλλογο, με τον οποίον έχει κερδίσει δύο ανόδους κατηγοριών τα προηγούμενα χρόνια, επεσήμανε: «Επέστρεψα στο σπίτι μου. Εδώ ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά, εδώ ξεκίνησα προπονητικά και από τη στιγμή που η διοίκηση μου έδωσε άλλη μια ευκαιρία, ξεκινάω και πάλι μια προσπάθεια με την ομάδα. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι πάλι εδώ και ευχαριστώ την διοίκηση και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θέλουμε να δώσουμε φέτος συμμετοχές στα δικά μας παιδιά για να μπορέσει κάποια στιγμή η ομάδα να στηρίζεται σε αυτά και να μην μπαίνει στην διαδικασία κάθε χρόνο να κάνει σαφάρι μεταγραφών. Το υλικό είναι αξιόλογο. Κάποια παιδιά που έχουν μείνει από τα προηγούμενα χρόνια είναι πολύ καλά παιδιά και καλοί ποδοσφαιριστές. Τα νέα παιδιά έχουν και όρεξη και διάθεση και φιλοδοξίες για να παίξουν για την ομάδα και για την πόλη τους».

Μάρκος Ζώκος: «Κρατώντας μικρό καλάθι»…

Από την πλευρά του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παλληνιακού, ο Μάρκος Ζώκος, τόνισε: «Ο στόχος είναι να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία. Υγεία πάνω απ’ όλα εύχομαι. Είμαστε μια καινούργια ομάδα. Με πολλούς πιτσιρικάδες. Δεν γίνεται να έχουμε και πολλές φιλοδοξίες αμέσως. Σιγά – σιγά, κρατώντας μικρό καλάθι και θα δούμε μέχρι που θα φτάσουμε»…

Σιαδήμας: «Υπάρχει καλό υλικό»

Τέλος, ο Γιώργος Σιαδήμας, νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παλληνιακού κι εκείνος, σχολίασε: «Καλή πορεία, γρήγορη παραμονή σίγουρα και ότι καλύτερο από εκεί και πέρα. Χρόνο πάντα χρειάζεται μια ομάδα. Υπάρχει καλό υλικό, η πορεία θα δείξει».

*Μετά τον αγιασμό, ο Παλληνιακός έπαιξε φιλικό ματς με την Μάχη Μαραθώνα την οποίαν κέρδισε με το εντυπωσιακό 5-2! Δύο γκολ σημείωσε για τον Παλληνιακό ο Ρουφαγάλας και από ένα οι Ζώκος, Αναγνοστόπουλος και Καρπούσης.

134 131 132 133

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...