Ενώσεις Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Δήμου Παλλήνης: Εκτός από τις οικονομικές αντοχές μας, αρχίζει πλέον να χάνεται κάτι πολύ σημαντικότερο· η αξιοπρέπεια μας και η ψυχική μας ισορροπία Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ενώσεις Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Δήμου Παλλήνης: Εκτός από τις οικονομικές αντοχές μας, αρχίζει πλέον να χάνεται κάτι πολύ σημαντικότερο· η αξιοπρέπεια μας και η ψυχική μας ισορροπία

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011 | 9:09 π.μ.

Πολίτες-Γονείς, Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων, Ενώσεις συλλόγων των Σχολείων του ενιαίου Δήμου Παλλήνης βιώνουμε με τον πιο άγριο τρόπο τα απάνθρωπα μέτρα της κυβέρνησης προκειμένου να ικανοποιηθούν οι παράλογες απαιτήσεις των κάθε είδους κερδοσκόπων. Αισθανόμαστε την ανάγκη και την αποφασιστικότητα όλης της κοινωνίας να αντιδράσει απέναντι στην οικονομική λεηλασία και στα δυσβάστακτα πλέον χαράτσια που εξαντλούν  και τις  τελευταίες αντοχές μας.

Το ελάχιστο που μπορεί αυτή την ώρα να προσφέρει ένας φορέας στην κοινωνία, που καθημερινά αποδομείται, είναι  η δυνατότητα οργανωμένης αντίδρασης.

Έχουμε φτάσει στο σημείο να κραυγάζουμε όλοι μεμονωμένα, χωρίς να μας ακούει κανείς. Σίγουρα όλοι μας  ακούμε αυτές τις φωνές.

Πιστεύει κανείς μας ότι αυτές οι μεμονωμένες φωνές δεν θέλουν να γίνουν μία;

Πιστεύει κανείς μας ότι αυτή η μία φωνή δεν θα είναι δυνατή;

Πιστεύει κανείς μας ότι θα βρεθεί άνθρωπος που δεν θα φωνάξει;

Καιρός είναι να ενώσουμε τις φωνές μας και να κραυγάσουμε ότι δεν μπορούμε να πληρώνουμε πια ένα κράτος που μας εξοντώνει οικονομικά και ηθικά. Είμαστε οι τελευταίοι που φταίμε και φυσικά κανένας δεν μπορεί να δίνει από κάτι που δεν έχει - όταν ήδη τον τελευταίο 1 ½ χρόνο δώσαμε πάρα πολλά.

Σε κάθε περίπτωση το μόνο σίγουρο είναι, πως πολύ λίγοι, μπορούν ακόμα να πληρώνουν τα έκτακτα χαράτσια.

Εκτός από τις οικονομικές αντοχές μας, αρχίζει πλέον να χάνεται κάτι πολύ σημαντικότερο· η αξιοπρέπεια μας και η  ψυχική μας ισορροπία.

Οι φωνές αγωνίας της νεολαίας μας – των παιδιών μας, των συνανθρώπων μας καλούν απαιτώντας από όλους τους φορείς της κοινωνίας να γίνουν μπροστάρηδες, να αφυπνίσουν και να κινητοποιήσουν τις τοπικές κοινωνίες για να σταματήσει αυτή η κατρακύλα.

Όσοι ζούμε την αγωνία της κοινωνίας βλέπουμε ότι μπορούμε όλοι μαζί να ανατρέψουμε τον σημερινό φαύλο κύκλο της κοινωνικής καταστροφής. Ο καιρός πλησιάζει.

Εμείς καλούμε το Δήμαρχο, τους επικεφαλείς των συνδυασμών, και όλους τους εκλεγμένους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της Πόλης μας, να πρωτοστατήσουν καλώντας το Σάββατο 24/09/2011 στις 7:00 το απόγευμα όλους τους δημότες της Πόλης μας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα άδικα και καταστροφικά οικονομικά μέτρα.

Είναι ώρα να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να βροντοφωνάξουμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!

Ας καταλάβουν επιτέλους όλοι ότι οι αποφάσεις τους πρέπει να εξυπηρετούν τον άνθρωπο σε μια κοινωνία δικαίου και όχι οι άνθρωποι τις απαιτήσεις και τα συμφέροντα του διεθνούς αλλά και του εγχώριου κεφαλαίου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...