ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΛΥΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΛΥΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011 | 12:41 π.μ.

101 H επιτάχυνση των διαδικασιών γα την προκήρυξη, το συντομότερο, του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Βορείων Μεσογείων αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο υπουργείο Περιβάλλοντος.Το ΚΕΛ θα εξυπηρετεί τις περιοχές Ανθούσας, Αρτέμιδας, Γέρακα, Γλυκών Νερών, Παλλήνης, Πικερμίου, Ραφήνας και Σπάτων. Αποφασίστηκε, επίσης, η υιοθέτηση της προτεινόμενης από τον Δήμο Σαρωνικού λύσης για την αποχέτευση και επεξεργασία των λυμάτων των περιοχών Αναβύσσου, Καλυβίων-Θορικού (Λαγονήσι), Παλαιάς Φώκαιας και Σαρωνίδας. Έχει υποβληθεί για χρηματοδότηση στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον - ΕΠΠΕΡΑΑ, με αναμενόμενη ένταξη εντός του Σεπτεμβρίου.
Το υπυοργείο ανακοίνωσε ότι έχει ήδη προκηρυχθεί και προχωρούν οι διαδικασίες αξιολόγησης των προσφορών για το ΚΕΛ Παιανίας-Κορωπίου, το οποίο θα εξυπηρετεί τις
περιοχές Παιανίας και Κορωπίου.

http://www.axortagos.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...