Το... τρένο της Παλλήνης συνεχίζει ακάθεκτο (0-1)!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Το... τρένο της Παλλήνης συνεχίζει ακάθεκτο (0-1)!!!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011 | 2:37 π.μ.

yellow-train-3 ΚΡΥΟΝΕΡΙ              0

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ    1

Το κιτρινόμαυρο… τρένο της Παλλήνης συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του! Δεν έκανε στάση ούτε στο Κρυονέρι και έτσι ο Παλληνιακός προχωράει χωρίς απώλειες στο ξεκίνημα της φετινής κούρσας στο πρωτάθλημα. Τέσσερα στα τέσσερα, έπιασε τους 12 βαθμούς με τέρματα 12-2 και προετοιμάζεται για το ντέρμπι πια της Κυριακής με τα Γλυκά Νερά στην Παλλήνη.

Σε ένα πολύ σκληρό και νευρικό ματς, σε μια δύσκολη έδρα, οι παίκτες του Σωκράτη Κιούρκου έδειξαν χαρακτήρα και πήραν το πολύτιμο τρίποντο. Έστω κι αν χρειάστηκε και αρκετή δόση τύχης στη φάση του γκολ.

Ήταν το 50’ της αναμέτρησης, όταν ο πορτιέρο των γηπεδούχων ανενόχλητος έξω από την περιοχή του, πήγε να διώξει με τη μία την μπάλα όπως αυτή ερχόταν προς εκείνον σε απομάκρυνση των παικτών του Παλληνιακού. Και κάπου εκεί άρχισαν όλα…

Ο Τσαρλής αντί να κλωτσήσει την μπάλα κλώτσησε… αέρα και ο φρέσκος Ζώκος, που είχε μπει ελάχιστα λεπτά νωρίτερα στο γήπεδο (χρυσή αλλαγή για τον Κιούρκο!), έτρεξε στο σπριντ γρηγορότερα από τους αμυντικούς του Κρυονερίου και τον τερματοφύλακά τους, τους πρόλαβε και με πλασέ από τα πλάγια έκανε το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ο Παλληνιακός είχε ευκαιρίες και για άλλα ακόμα γκολ, αλλά έστω και το 0-1 άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους. Η καλύτερη φάση τους για δεύτερο τέρμα ήταν με τον Ρουφαγάλα στο 85’ όταν πλάσαρε άστοχα σε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Επίσης, στο πρώτο μέρος,ο Παλληνιακός είχε οριζόντιο δοκάρι σε κεφαλιά του Σταθόπουλου στο 30’ ενώ στο 33’ ο Καρακάσης μόνος του έκανε κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Τσαρλής, Ντίνας, Ζυσούδης, Καστρινός, Ελούνα, Χαλίλι, Χουλιάρας (46’ Τσαλαγιατάνης), Μαντζάνας, Δημούδης (46’ Σκορδομπέκης), Φέξης (82’ Κανταρέλη), Μεχίλι.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Κουτσούκος, Μπούρας, Καρακάσης, Αλβανός, Λαδέας (46’ Ζώκος), Ντρένοβα, Σιαδήμας, Σκεντούλι (59’ Κόντος), Γεωργάτος, Σταθόπουλος (46’ Ρουφαγάλας).

http://palliniakos-club.blogspot.com/2011/09/blog-post_5719.html

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...