Ευχαριστήρια ανακοίνωση από Ολυμπιακό στο Δήμο Παλλήνης και τον Δήμαρχό του Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από Ολυμπιακό στο Δήμο Παλλήνης και τον Δήμαρχό του

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 27 Αυγούστου 2011 | 12:10 π.μ.

 019 Τον Δήμο Παλλήνης και ιδιαίτερα τον Δήμαρχό του κ. Ζούτσο ευχαριστεί με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός για τη φιλοξενία της ομάδας πόλο ανδρών στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Δήμου.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ άλλωστε από την προσεχή Δευτέρα, με τη συμμετοχή και των διεθνών, οι προπονήσεις προετοιμασίας του Ολυμπιακού θα διεξάγονται στον ανοιχτό δημοτικό κολυμβητήριο Πειραιά στα «Βοτσαλάκια».

  • Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Παλλήνης  και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο, κ. Αθανάσιο Ζούτσο για τη φιλοξενία της ομάδας πόλο ανδρών στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Δήμου όπου πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες προπονήσεις της περιόδου προετοιμασίας».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...