Υποψήφιος Βουλευτής στην Ανατολική Αττική ο Σ. Κωνσταντάς Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Υποψήφιος Βουλευτής στην Ανατολική Αττική ο Σ. Κωνσταντάς

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011 | 4:28 μ.μ.

1-1 Το ραντάρ του Ραφήνα News έπιασε χθες το βράδυ τον άλλοτε δήμαρχο Παλλήνης και τώρα στέλεχος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, να μετέχει σε πολιτική ζύμωση με πρώην δημοτικό σύμβουλο Ραφήνας-Πικερμίου. 
Και ο λόγος!! η δήλωση του Σπύρου Κωνσταντά ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε προκύψουν, θα τον βρουν να είναι υποψήφιος βουλευτής, Ανατολικής Αττικής, της Δημοκρατικής Συμμαχίας. 
Γνωρίζοντας τον Σπύρο Κωνσταντά, και από πολιτικής άποψης, αλλά κύρια από την ανθρώπινη πλευρά, το μόνο που μένει είναι να του ευχηθούμε Καλή Επιτυχία στο δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα που επέλεξε να μετέχει. Και σαφέστατα πιστεύουμε ότι έχει και τη θέληση και την ικανότητα, να πραγματοποιήσει όλα του τα οράματα. 
Τέλος, μέσα από τις αξιολογήσεις αυτές, προκύπτει ότι μόνο θετικά να προσφέρει στην Ανατολική Αττική έχει, και από την πλευρά μας "Καλή επιτυχία να έχεις Σπύρο και κουράγιο".

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...