Πολύ υψηλός κίνδυνος για πυρκαγιές σε Αττική και Εύβοια Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πολύ υψηλός κίνδυνος για πυρκαγιές σε Αττική και Εύβοια

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 10 Ιουλίου 2011 | 4:36 π.μ.

Τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για την Κυριακή 10 Ιουλίου δημοσιοποίησε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Όπως αναφέρει σε πολύ υψηλό κίνδυνο είναι οι περιοχές της Αττικής, της Νότιας Εύβοιας και του Σαρωνικού.
Παράλληλα, σε υψηλό κίνδυνο είναι τα νησιά του βόρειου Αιγαίου, οι Κυκλάδες, η Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, η Βόρεια Έυβοια, μέρος της Κεντρικής Ελλάδας και μέρος της Πελοποννήσου.
Δείτε τον χάρτη:

file.ashx

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...