Στους 39 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Στους 39 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011 | 1:17 π.μ.

καιροσΜικρή άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011. Στα ηπειρωτικά ο υδράργυρος θα φτάσει στους 38 και πιθανώς τοπικά στους 39 βαθμούς Κελσίου. Εξασθένηση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι  αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν  βόρειοι βορειοανατολικοί 3  με 5  Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 26 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι  γενικά αίθριος. Το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι  γενικά αίθριος. Το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 19 έως 38 βαθμούς Κελσίου και πιθανώς τοπικά 39 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου και κατά τόπους στα ηπειρωτικά έως 38 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Το απόγευμα στα ορεινά της Θεσσαλίας θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 38 βαθμούς Κελσίου και πιθανώς στα νότια 39 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι  αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου και στη νότια Κρήτη έως 35 βαθμούς Κελσίου   
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

protothema.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...