Εορταστικές Εκδηλώσεις -Ανθουσιώτικα 2011 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Εορταστικές Εκδηλώσεις -Ανθουσιώτικα 2011

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 19 Ιουλίου 2011 | 3:04 μ.μ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα : Εορταστικές Εκδηλώσεις -Ανθουσιώτικα 2011

Από την μεγάλη αύξηση στην συμμετοχή του κόσμου χαρακτηρίστηκε το νέο σχήμα που έδωσε ο Δήμος Παλλήνης στα Ανθουσιώτικα  με την ιδέα «Μια Πόλη… Μια Γιορτή».

Αν και μειώθηκε θεαματικά το κόστος συγκριτικά με τα περασμένα χρόνια η διοργάνωση φάνηκε πολύ πιο πλούσια και ουσιαστική για τον κόσμο. Με την συμμετοχή και την συνεργασία πολιτιστικών συλλόγων και καλλιτεχνών και από τις τρεις  Δημοτικές Ενότητες Παλλήνης, Γέρακα και Ανθούσας οι χώροι των εκδηλώσεων γέμισαν από κόσμο και κέφι.

Η προσπάθεια του Δήμου μας να δημιουργήσει ένα πολιτιστικό γεγονός για του πολίτες,  να θέσει όρους μια πολιτιστικής και κοινωνικής ενοποίησης και των τριών πρώην δήμων και να συμπυκνώσει  με ουσιαστικό περιεχόμενο τις εκδηλώσεις μειώνοντας τις δαπάνες  στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Οι κάτοικοι του Δήμου Παλλήνης συνολικά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να θαυμάσουν θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, λαογραφικές εκθέσεις, παραδοσιακούς χορούς, να απολαύσουν παραδοσιακή μουσική που παράγουν οι  τοπικοί μας φορείς  και βέβαια με απλότητα και κλίμα κατάνυξης  να παρακολουθήσουν τον Εσπερινό , την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και την Περιφορά της Ιεράς Εικόνας της Οσίας Ανθούσης δίπλα στην Δημοτική Αρχή.

Anthousiwtika 1

anthousiwtika 2

anthoisiwtika 3

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...