NYGMA το πρώτο περιοδικό ρομποτικής και νέων τεχνολογιών από το ΑΘΛΕΠΟΛΙΣ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

NYGMA το πρώτο περιοδικό ρομποτικής και νέων τεχνολογιών από το ΑΘΛΕΠΟΛΙΣ

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 | 10:28 μ.μ.



NYGMA the face behind robotics
Το ΑΘΛΕΠΟΛΙΣ κυκλοφόρησε στις 20 Μαΐου 2020 το NYGMA το πρώτο περιοδικό ρομποτικής και νέων τεχνολογιών.
Με την προσπάθεια αυτή αποσκοπεί να εκφράσει τη φωνή της τεχνολογικής πραγματικότητας, της Ρομποτικής και των Νέων Τεχνολογιών, που από καιρό εφαρμόζονται σε πλήθος κλάδων όπως στις επιστήμες του διαστήματος, στην Ναυτιλία, στην Ιατρική, στην Βιοτεχνολογία, τη Μηχανική, την Εφοδιαστική Αλυσίδα κ.ά.
Με θέματα λοιπόν που άπτονται της βιο-ηθικής και ρομποτικής ιατρικής, την ανάγκη της διεπιστημονικότητας στην εποχής της ακραίας εξειδίκευσης, τα αυτόνομα πλοία, αλλά και τα αυτόνομα οχήματα, το STEAM, την ρομποτική στις υπερκατασκευές, τα UAV και η πολυδιάστατη χρήση τους στην άμυνα ενός κράτους αλλά και στην εκπαίδευση, την λελογισμένη και όχι υπέρμετρη χρήση της τεχνολογίας σε μικρές ηλικίες, την τεχνητή νοημοσύνη καθώς και μια παρουσίαση της γενικής θεωρίας συστημάτων, δεκατρείς νέοι και επιτυχημένοι επιστήμονες ενώνουν την φωνή τους με δύο έμπειρους και με ένα νύγμα απαρτίζουν την ομάδα των αρθρογράφων του πρώτου αυτού τεύχους. Το τεύχος υπογράφουν οι: Βαμβακιά Γαλάτεια, Βουτυράκου Διάνα, Γαζής Διονύσης, Κασμίρης Τάσσος, Κατσιέρης Νικόλαος, Κόκκινος Βασίλειος, Κοκολάκης Νίκος Μάριος, Κουβουτσάκη Τζώρτζια, Μπενετάτος Αλέξανδρος, Πάνος Απόστολος, Τσαρταφίλης Δημήτριος, Φυλακτού Φυλακτής, Ψύλλος Πέτρος, και Κώστας Γιαννακός και Γεώργιος Μεταξάς.

Εμπρός λοιπόν μέσα από το αύριο, που ονομάζεται Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση και Internet of Τhings, Big Data και Data Science, να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με τα δημιουργήματά μας, τα δεδομένα και τις μηχανές.

1 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...