Πρόταση- Σχέδιο Δράσης από τον Παναγιώτη Μερτύρη για την αντιμετώπιση και καταπολέμηση του κορωνοϊού στο Δήμο Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πρόταση- Σχέδιο Δράσης από τον Παναγιώτη Μερτύρη για την αντιμετώπιση και καταπολέμηση του κορωνοϊού στο Δήμο Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 | 4:28 μ.μ.



Αγαπητοί φίλοι και φίλες... συνδημότες και συνδημότισσες... στα πλαίσια της συλλογικής ευθύνης στη δύσκολη αυτή κατάσταση που βιώνουμε και ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Παλλήνης, καταθέτω δημόσια Πρόταση- Σχέδιο Δράσης για το δήμο μας, θέτοντας παράλληλα στη διάθεση του για ότι χρειαστεί, όλη τη δημοτική και κοινοτική μας ομάδα.

Αναλυτικά προτείνω:

1) Καταγραφή των Επιστημόνων του χώρου Υγείας στον Δήμο

2) Δημιουργία Ομάδα Κρούσης στην αντιμετώπιση της Κρίσης αποτελούμενο από Επιστήμονες Ιατρούς και συναφή επαγγέλματα(Νοσηλευτές, Κοινωνικούς λειτουργούς κ.α.) του Δήμου Παλλήνης με σκοπό την αντιμετώπιση της κρίσης (υπάρχουν ιατροί που έχουν ασχοληθεί με τα κοινά και έχουν γνώσεις- 2 Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο κ. Μπουλμπασάκος, ο κ. Παναγιωτακόπουλος και οι ιατροί των Δημοτικών Ιατρείων)

3) Δημιουργία τηλεφωνικού κέντρου στον Δήμο για την καταγραφή προβλημάτων σχετιζόμενες με την κρίση

4) Καταγραφή των ευπαθών ατόμων (υπερήλικες, άτομα με Χρόνια Νοσήματα, Αιμοκαθαιρόμενους, Ανοσοκατασταλμένους, Κινητικά προβλήματα κτλ.)

5) Καταγραφή των αναγκών αυτών των ευπαθών ατόμων

6) Δημιουργία υπηρεσίας παροχής απλών υπηρεσιών καθημερινότητας των ευπαθών ατόμων (Φάρμακα – Τρόφιμα – Αντισηπτικά – Απολυμαντικά – Μάσκες – Γάντια μιας χρήσεως)

7) Απολυμάνσεις Δημοτικού Μεγάρου και λοιπών χώρων του Δήμου

8) Απολυμάνσεις κοινόχρηστων χώρων στον Δήμο (Γυμναστήρια, Σχολεία, Κοινοτικά γραφεία, ΚΕΠ)

9) Χρήση των Δημοτικών Ιατρείων στην αντιμετώπιση και πρόληψη

10) Δημιουργία επιπρόσθετων χώρων των υπαρχόντων που μπορούν να προσφέρουν προληπτική ιατρική

11) Γραφείο Υπεύθυνης Ενημέρωσης για την καθημερινή ενημέρωση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για να σταματήσει η παραπληροφόρηση και ο πανικός που επικρατεί στον τόπο

12) Τύπωση φυλλαδίων για την ενημέρωση του πληθυσμού με το τηλεφωνικό κέντρο και τις υπηρεσίες που παρέχει για την κρίση με το COROVIRUS 19

Αυτά είναι λίγα από τα πράγματα που θα μπορούσε να κάνει ο Δήμος στο να βοηθήσει την κατάσταση και να προσφέρει πραγματικές υπηρεσίες στου Δημότες....

Μη ξεχνάτε να ακολουθείτε πιστά τις υποδείξεις των ειδικών και να περιορίσετε τις μετακινήσεις σας...
Με σύνεση και υπομονή, θα νικήσουμε τον αόρατο αυτό εχθρό!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...