ΛΥΓΕΡΗ ΖΩΧΙΟΥ: ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ με τον συνδυασμό ΑΝΘΟΥΣΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ και επικεφαλής τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΡΤΥΡΗ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΛΥΓΕΡΗ ΖΩΧΙΟΥ: ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ με τον συνδυασμό ΑΝΘΟΥΣΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ και επικεφαλής τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΡΤΥΡΗ

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 | 12:57 π.μ.

Διευκρινιστική ενημέρωση
 
απο την ΛΥΓΕΡΗ ΖΩΧΙΟΥ 
Kοινωνιολόγο-Καθηγήτρια Αγγλικών
Υποψήφια Σύμβουλο Κοινότητας (Τοπική Σύμβουλο) Παλλήνης
με τoν συνδυασμό ΑΝΘΟΥΣΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ
με επικεφαλής τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΡΤΥΡΗ


Θα ήθελα να κάνω μια διευκρινιστική ενημέρωση σχετικά με την καταχώρηση του ονόματός μου στους εκλογικούς καταλόγους για τις προσεχείς Αυτοδιοικητικές εκλογές.
Η καταχώριση σ' αυτούς έχει γίνει βάσει της αστυνομικής μου ταυτότητας στην οποία το μικρό μου όνομα είναι καταγεγραμμένο ως Λιγερή με γιώτα κι όχι με ύψιλον.
Θεώρησα λοιπόν αναγκαίο να ενημερώσω για το θέμα αυτό και θα ήθελα εκ των προτέρων να ευχαριστήσω όσους συμπολίτες μας επιλέξουν να με τιμήσουν με την ψήφο τους ως Σύμβουλο Κοινότητας (Τοπική Σύμβουλο) Παλλήνης.

Λυγερή Ζωχιού

ΛΥΓΕΡΗ ΖΩΧΙΟΥ   

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 

με τον συνδυασμό ΑΝΘΟΥΣΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ

με επικεφαλής τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΡΤΥΡΗ


Γεννήθηκε στην Κέρκυρα και είναι κάτοικος Παλλήνης από το 1994.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου καθώς και κάτοχος του διπλώματος Proficiency του Cambridge και του Clobal Intermediate.


Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Επιμελητών Ανηλίκων και Έρευνας Μάρκετινγκ και Αγοράς και σεμινάριο διδασκαλίας της Αγγλικής (Teacher's training course) στο Βρετανικό Συμβούλιο.

'Εχει διδάξει Αγγλικά επί τετραετία στα φροντιστήρια Όμηρος και έχει παραδώσει μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας και Αγγλικών.

Διετέλεσε Γραμματέας και τώρα Μέλος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Παλλήνης καθώς και εκπρόσωπος του Συλλόγου στην Ένωση Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του δήμου Παλλήνης επί πενταετία.

Μέσα απ' αυτή της τη θέση και ως τρίτεκνη μητέρα προσπαθεί να αναδείξει την χρησιμότητα της ύπαρξης σχολικού ψυχολόγου στις σχολικές μονάδες καθώς θεωρεί πως θα βοηθήσει αποτελεσματικά στην επίλυση σοβαρών προβλημάτων συμπεριφοράς (bulling, μαθησιακές δυσκολίες κ.α) των μαθητών που παρατηρούνται και βαίνουν δυστυχώς αυξανόμενα στα πλαίσια του σχολείου και γενικότερα.

Είναι επίσης συγγραφέας του παιδικού παραμυθιού ''Τεμπελίγκ το ξωτικό που όλο βαριόταν''. Ασχολείται ερασιτεχνικά με την ζωγραφική και έχει δημοσιεύσει ποιήματα και πίνακές της καθώς και άρθρα στα site της Παλλήνης και σε λογοτεχνικά και ενημερωτικά site.

Tην απασχολεί έντονα η καλυτέρευση της καθημερινότητας όλων των παιδιών του Δήμου μας που οφείλει να είναι φιλόξενος και να τους προσφέρει πολλαπλές και δημιουργικές δραστηριότητες (πολυχώροι δραστηριοτήτων αναψυχής και έκφρασης, καθιέρωση εκδηλώσεων κ.λ.π.) και επιθυμεί να προσπαθήσει γι' αυτό καθώς τα παιδιά αποτελούν το μέλλος που πρέπει να φροντίσουμε με ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...