Καρκούλιας: Ψέμα στο ψέμα ο Δήμαρχος για το καμένο Δημαρχείο...- Έχει ασκηθεί δίωξη κατά δύο συνεργατών του για εμπρησμό Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καρκούλιας: Ψέμα στο ψέμα ο Δήμαρχος για το καμένο Δημαρχείο...- Έχει ασκηθεί δίωξη κατά δύο συνεργατών του για εμπρησμό

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 23 Απριλίου 2019 | 9:50 π.μ.

Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την πορεία και το πόρισμα της Πυροσβεστικής για το καμένο Δημαρχείο ο Δήμαρχος «ψευδόμενος» απάντησε ότι δεν γνωρίζει τίποτα και όποιος θέλει να μάθει να πάει στην Πυροσβεστική να πάρει το πόρισμα. 

Με «ακλόνητα» στοιχεία κατηγόρησα τον Δήμαρχο ότι πάνω από ένα χρόνο μας λέει ψέμματα καθόσον έχει ασκηθεί δίωξη κατά δύο συνεργατών του για εμπρησμό του Δημαρχείου και ότι το δικαστήριο που είχε ορισθεί για τις 14-3-2019 αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο.Το παράδοξο είναι οτι για τον εμπρησμό κατηγορείται και αυτός που έχει αναλάβει την αποκατάσταση του Δημαρχείου και αυτή την στιγμή το επισκευάζει.

Η δημόσια αυτή αποκάλυψη έφερε την αντίδραση των συμβούλων της μειοψηφίας λέγοντας στον Δήμαρχο γιατί λέει ψέμματα πάνω από ένα χρόνο στους δημοτικούς συμβούλους.

Ο Δήμαρχος ευρισκόμενος σε αμηχανία σιώπησε μετά την αποκάλυψη αυτή ενώ στην αίθουσα πάνω από 100 παρευρισκόμενοι δημότες «είδαν» ότι ο Δήμαρχος ψεύδεται για γεγονός που αφορά την περιουσία του Δήμου.

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Γιατι το Δημαρχείο ηταν ανασφάλιστο??
Δημόσια περιουσία χωρίς να εχει μια στοιχειώδεις καλυψη πυρός??
Για ψάξτε το....

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...