Βρέθηκε ο 4χρονος Άγγελος που είχε εγκαταλειφθεί στο τρένο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Βρέθηκε ο 4χρονος Άγγελος που είχε εγκαταλειφθεί στο τρένο

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 | 8:46 μ.μ.

Στις 17/11/15 βρέθηκε στην Αθήνα, ο Άγγελος Κ. 4 ετών ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 16/11/2015 από την περιοχή της Κηφισιάς και είναι ασφαλής και καλά στην υγεία του.

Το Χαμόγελο Του Παιδιού θα βρεθεί κοντά στον Άγγελο για οτιδήποτε θα χρειαστεί και θέλει να ευχαριστήσει το πλήθος των συνανθρώπων μας για την ευαισθητοποίησή του και το ενδιαφέρον που έδειξαν καθώς και τη διάθεσή τους να βοηθήσουν στην εύρεση του παιδιού.

Σημαντικό ρόλο στην εύρεση του ανήλικου έπαιξε η συντονισμένη κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο Οργανισμός το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Χαμόγελο του παιδιού

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...