Τι γίνεται στο Δήμο Παλλήνης; - Παναγιώτης Μερτύρης : «Να σταματήσει η ανάθεση υποθέσεων σε ημέτερους δικηγόρους!» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τι γίνεται στο Δήμο Παλλήνης; - Παναγιώτης Μερτύρης : «Να σταματήσει η ανάθεση υποθέσεων σε ημέτερους δικηγόρους!»

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 | 8:45 π.μ.

121

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, κος Παναγιώτης Μερτύρης, άσκησε δριμεία κριτική στον τρόπο που λειτουργεί η δημοτική αρχή, τονίζοντας για ακόμη μια φορά την ανάγκη για σύσταση Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου.
Αφορμή ήταν η τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής όπου ανατέθηκαν σε συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο 15 υποθέσεις που ξεπερνούσαν το ποσό των 7000 ευρώ .
O Δήμαρχος οφείλει να μας απαντήσει σε δυο βασικά ερωτήματα:
1) Με ποια κριτήρια επιλέγει τους δικηγόρους που εκπροσωπούν τον Δήμο και τις υπηρεσίες του και

2) Για ποιο λόγο δεν προχωράει στην σύσταση Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου όπου θα λειτουργεί με μόνιμους δικηγόρους με πάγια αντιμισθία και με αυτόν τον τρόπο θ’ αποφύγει και τα υπέρογκα ποσά που δαπανά σε δικηγορικές αμοιβές και στο τέλος καλείται να πληρώσει ο δημότης.
H κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον Δήμο ξεπερνάει τα όρια του ανεκτού και καλούμε εδώ και τώρα τον Δήμαρχο να προχωρήσει στην σύσταση Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου, έτσι ώστε ν’ αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει όλο αυτό το διάστημα από τις απευθείας αναθέσεις, να μειωθεί αισθητά το κόστος δαπάνης (άνω των 300 χιλιάδων ευρώ ετησίως), να σταματήσει η ανάθεση υποθέσεων σε ημέτερους* δικηγόρους και να μπορέσει επιτέλους ο Δήμος να λειτουργήσει πιο αποδοτικά, έχοντας οργανωμένο αρχείο υποθέσεων και συνεχή νομική υποστήριξη επί όλων των θεμάτων. 

Σας παραθέτουμε τα σχετικά έγγραφα και την τοποθέτηση του κου Μερτύρη στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου


* ημέτερος, ημέτερη & ημετέρα, ημέτερο
(λόγιο) δικός μας
(λόγιο) που είναι άνθρωπός μας, που ανήκει στους φιλικά προσκείμενους σε μας ή στους οπαδούς μας, κι ως εκ τούτου ενδεχομένως και αναξιοκρατικά τον ευνοούμε.

κλικ πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση

21_1442058824

22_1442058824

ΠΗΓΗ : ΑΝΘΟΥΣΑ-ΓΕΡΑΚΑΣ-ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Πράσινα Άλογα” η ανακοίνωση του Δήμου Παλλήνης ότι συνεχίζει ακόμα πιο εντατικά την επιχείρηση καθαριότητας της πόλης [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Μερτύρης: Φαινόμενα αδιαφάνειας και διαφθοράς επικρατούν στο Δήμο Παλλήνης!!! [ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]
 
Δεν έχουν τελειωμό οι καταχρήσεις και οι παρατυπίες στο Δήμο Παλλήνης, ακόμα και πλαστογραφία από Σύμβουλο του Ζούτσου έχει το μενού! [ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ]

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...