“Πράσινα Άλογα” η ανακοίνωση του Δήμου Παλλήνης ότι συνεχίζει ακόμα πιο εντατικά την επιχείρηση καθαριότητας της πόλης [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

“Πράσινα Άλογα” η ανακοίνωση του Δήμου Παλλήνης ότι συνεχίζει ακόμα πιο εντατικά την επιχείρηση καθαριότητας της πόλης [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 | 3:15 μ.μ.

20150906_153626

Όταν ο δήμος Παλλήνης στις 01.09.2015 εξέδωσε ανακοίνωση που έλεγε ότι:

“Μετά την συνεχιζόμενη μεγάλη επιχείρηση απομάκρυνσης των τεράστιων όγκων συγκεντρωμένων κλαδιών που δημιουργήθηκαν από την ανεξέλεγκτη εναπόθεσή τους σε κάθε σημείο της πόλης μας, ο Δήμος Παλλήνης συνεχίζει ακόμα πιο εντατικά την πολυμέτωπη εκστρατεία καθαριότητας σε όλο το εύρος του…”

το ΠΑΛΛΗΝΗPRESS έγραψε ΕΔΩ: ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!!!

Έχουμε μάθει πλέον πως λειτουργεί η συγκεκριμένη δημοτική αρχή και ήμασταν σίγουροι πως για άλλη μία φορά μέσω ανακοινώσεων θα προσπαθούσαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, ψεύτικες εικόνες και ελπίδες ενώ γνωρίζει πως δεν είναι ικανή να κάνει πράξη αυτά που υπόσχεται.

Αφήσαμε να περάσουν 10 ημέρες μήπως αυτή την φορά γίνει κάτι με τα σκουπίδια τα έπιπλα, τα ξερόχορτα και όλα αυτά που έχουν μετατρέψει την Παλλήνη σε πόλη του τρίτου κόσμου.

Δείτε τις φωτογραφίες που τραβήξαμε χθες σε μία πεντάλεπτη μόλις βόλτα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Να σημειώσουμε πως τα σκουπίδια που θα δείτε σε κάποιες φωτογραφίες βρίσκονται στα συγκεκριμένα σημεία ακόμα και 2 μήνες…..

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...