Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2015-2016: Όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζεσαι, εδώ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2015-2016: Όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζεσαι, εδώ

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015 | 3:32 μ.μ.


Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2015-2016″ για την εισαγωγή βρεφών και νηπίων στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ, η ομάδα του Singleparent.gr έφτιαξε ένα άρθρο που περιλαμβάνει όλα τα δικαιολογητικά που θα χρειαστείτε και χρήσιμα tips για να είναι σωστά βάσει της προκήρυξης που έχει αναρτηθεί στη σελίδα, της ΕΕΤΑ (http://www.eetaa.gr/).

Να σημειώσουμε ότι ΟΛΑ τα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι πρωτότυπα ή επικυρωμένα αντίγραφα (εκτός από το εκκαθαριστικό της εφορίας που δεν επικυρώνεται).

Επίσης θα πρέπει να έχουν ημερομηνία μεταγενέστερη από την ημερομηνία δημοσίευσης της προκήρυξης (δηλαδή μετά την 16η Ιουλίου 2015) με εξαίρεση:
-τη κάρτα ανεργίας που θα πρέπει να υφίσταται και να είναι σε ισχύ πρίν τη 16η Ιουλίου εκτός αν απολυθήκατε το τελευταίο δίμηνο και δεν έχετε εκδώσει κάρτα (δείτε παρακάτω).
-το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που θα πρέπει να έχει εκδοθεί εντός του τελευταίου 4 μήνου και οχι απαραίτητα μετά την 16η Ιουλίου 2015.

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2015-2016: Όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζεσαι, εδώ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...