Παλλήνη: Τα Βιβλιοπωλεία "Παιδεία & Γνώση" σας προσκαλούν στην πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη παρουσίαση βιβλίων (Σάββατο 13 Δεκεμβρίου) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη: Τα Βιβλιοπωλεία "Παιδεία & Γνώση" σας προσκαλούν στην πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη παρουσίαση βιβλίων (Σάββατο 13 Δεκεμβρίου)

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014 | 11:45 π.μ.


"Δεν υπάρχει τίποτε πιο θλιβερό σε αυτόν τον κόσμο απο το να ξυπνάς τα Χριστούγεννα το πρωί και να μην είσαι παιδί."

Erma Bombeck


Κάπως έτσι μαγικά και απόλυτα εορταστικά τα Χριστούγεννα θα έρθουν λίγο νωρίτερα για τους μικρούς μας φίλους!

Τα Βιβλιοπωλεία "Παιδεία & Γνώση" και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη παρουσίαση βιβλίων.

Η αγαπημένη συγγραφέας Ρένα Ρώσση Ζαΐρη θα ζωντανέψει για χάρη μικρών αλλά και μεγάλων αναγνωστών τέσσερα μοναδικά χριστουγεννιάτικα βιβλία σε μια συνάντηση που θα χει λάμψη Χριστουγέννων και μαγεία παραμυθιού!

Αυτο το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 13.00 το μεσημέρι σας περιμένουμε όλους στο καταστημά μας στην Αθηνάς Παλλάδος 17 & Βυζαντίου στην Παλλήνη για να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία μαζί με τα παιδάκια σας που με την βοηθειά τους θα κάνουμε το παραμύθι αληθινό!

Η μαγεία των Χριστουγέννων δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!!

Μην λείψει κανείς!!

Κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

 

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...