Γιάννης Τιλκιτζής: Αυτό που κάνεις εδώ και 3 ½ χρόνια ΔΗΜΑΡΧΕ λέγεται ΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΣ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γιάννης Τιλκιτζής: Αυτό που κάνεις εδώ και 3 ½ χρόνια ΔΗΜΑΡΧΕ λέγεται ΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΣ

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 | 1:43 μ.μ.

dimos pallinis antidimarxoi

ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ…

Δυστυχώς για την ΠΑΛΛΗΝΗ μια από τα ίδια ...
η εγκατάλειψη και η οπισθοδρόμηση συνεχίζεται με τους ίδιους ανθρώπους και με μια φιλοσοφία, που συμβαδίζει με την αντίληψη του Δημάρχου ... όλα τα χρόνια κάνουμε τα απολύτως απαραίτητα και γκαζώνουμε τον τελευταίο χρόνο πριν από τις εκλογές για:

- Να κάνουμε έργα βιτρίνα (πεζοδρόμια 15 cm για γάτες και σκυλιά, δίκτυο όμβριων υδάτων και τα νερά της βροχής δεν πέφτουν μέσα στο δίκτυο γιατί είναι λάθος κατασκευή ή είναι βουλωμένα, διαγραμμίσεις δρόμων που μετά από 10 μέρες εξαφανίζονται και πολλά άλλα, παιδικές χαρές, παρκάκια παντού και μετά τα παρατάμε μέσα στη βρωμιά και στο χόρτο!!!..)
- Για να μαζέψουμε λεφτά, από την υπερκοστολόγηση των έργων και τα πολλά μπετά (γιατί στα μπετά είναι τα πολλά λεφτά & μέσω των υπερτιμολογήσεων των έργων), για να πληρώσουμε τον επόμενο προεκλογικό αγώνα και να μας μείνουν όταν δεν θα είμαστε στην εξουσία !!!

Και πάλι στα κύρια πόστα εκλεγμένοι από τον Γέρακα, ΔΗΜΑΡΧΕ υπάρχει και η ΠΑΛΛΗΝΗ - στα 3 ½ χρόνια της βασιλείας σου η ΠΑΛΛΗΝΗ εγκαταλείφτηκε με ένα Τοπικό Συμβούλιο όπου οι υποτακτικοί Πρόεδροι του δεν σήκωσαν ποτέ κεφάλι για να στηρίξουν τα συμφέροντα της Πόλης που τους ψήφισε.. και όμως οι Πολίτες πιστοί στην «παράδοση» ψήφισαν απογόνους οικογενειών που έβλαψαν με την πολιτική τους την Πόλη …
Αυτό που κάνεις εδώ και 3 ½ χρόνια ΔΗΜΑΡΧΕ λέγεται ΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΣ !! αλλά παράλληλα κατηγορείς για τοπικισμό όταν σου παρουσιάζουν με στοιχεία την εγκατάλειψη της περιοχής της Κάντζας αλλά και με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ..

ΔΗΜΑΡΧΕ όταν ο Γέρακας , Παλλήνη και Ανθούσα ήταν λασποχώρια Η ΚΑΝΤΖΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ … Εσείς και οι προηγούμενοι δήμαρχοι της Παλλήνης ΣΜΕΡΟΣ, ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΣ με την έλλειψη οράματος αλλά και μνησικακίας την ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΤΕ … αλλά με τέτοια προπαγάνδα και με τόσους υποτακτικούς υποψήφιους καταφέρατε για άλλη μια φορά (και με την υποστήριξη παροπλισμένων πολιτικών ΣΜΥΡΛΙΑΔΗ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ) να παρασύρετε τους πολίτες της Κάντζας και της Παλλήνης σε ΑΤΟΠΗΜΑ διάρκειας 5 ετών ….

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .. όχι μόνο για τα συμφέροντα του Γέρακα !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...