Συνεδριάζει εκτάκτως αύριο 23-11-2011 το τοπικό συμβούλιο της δημοτικής ενότητας Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Συνεδριάζει εκτάκτως αύριο 23-11-2011 το τοπικό συμβούλιο της δημοτικής ενότητας Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011 | 10:50 μ.μ.

anatolikiattikinews_blogspot044[4] Συνεδριάζει εκτάκτως αύριο 23-11-2011 το τοπικό συμβούλιο της δημοτικής ενότητας Παλλήνης, με μοναδικό θέμα την κατασκευή του δημοτικού καταστήματος στην Παλλήνη, μετά την απόφαση που έλαβε το Δημοτικού Συμβούλιο του Δήμου την Τρίτη 15-11-2011.

Το τοπικό συμβούλιο συνεδριάζει μετά από πρωτοβουλία που ανέλαβε η τοπική σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κα. Δρακοπούλου, το δε αίτημά της συνυπέγραψαν οι  σύμβουλοι της πλειοψηφίας κα. Βαρέλη, κ. Τιλκιτζής και κ. Γερακάρης, οι σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης κα. Δρακοπούλου, κ. Φώτου και κ. Αποστολόπουλος, καθώς η σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης κα. Πλατανιώτη.

H συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Παλλήνης, επί της Πλατείας Ελευθερίας, και ώρα 18.00

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...