Ευρωπαϊκό Νέων: "Ασημένια" η Παλληνιώτισσα Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ – Χρυσό όμως στις καρδιές μας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ευρωπαϊκό Νέων: "Ασημένια" η Παλληνιώτισσα Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ – Χρυσό όμως στις καρδιές μας

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011 | 2:36 μ.μ.

stivo170711
Τρίτωσε το καλό για τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων στην Οστράβα, καθώς μετά τα χρυσά της Βούλας Παπαχρήστου και του Λυκούργου Τσάκωνα, μετάλλιο κατέκτησε και η Κατερίνα Στεφανίδη, ασημένιο στο επί κοντώ.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!!




Η ασημένια πρωταθλήτρια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων στίβου της Οστράβας δήλωσε ευτυχισμένη για την κατάκτηση του μεταλλίου.
«Είμαι ευτυχισμένη. Είχα έλθει με στόχο μετάλλιο, ουσιαστικά το ασημένιο, αφού η Βρετανίδα έχει 4,70μ. ρεκόρ. Τον πέτυχα. Είμαι διπλά χαρούμενη, διότι εξασφάλισα μετάλλιο με το τρίτο άλμα, μετά πάλι με το τρίτο πήρα το ασημένιο. Έδειξα, λοιπόν, ότι είμαι μαχητική. Έκανα και ατομικό ρεκόρ και μετά δοκίμασα στα 4,55, διότι η Βρετανίδα είχε περάσει τα 4,50 με την πρώτη και, ακόμη και να τα περνούσα κι εγώ, πάλι δεν την κέρδιζα. Στα 4,55 έκανα ένα καλό άλμα, το δεύτερο, αλλά τα άλλα στην πραγματικότητα δεν... ήθελα να τα δοκιμάσω», είπε αρχικά η Κατερίνα Στεφανίδη που κατέκτησε το ασημένιο πρωτάθλημα στο άλμα επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων στίβου που διεξάγεται στην Οστράβα.
Και συνέχισε: «Ο αέρας ήταν ενοχλητικός. Στο πρώτο και στα 4,45 και στα 4,55 "πήρε" πλάγια το κοντάρι. Ίσως έπρεπε να επιχειρήσω στα 4,50, για το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Θα το επιδιώξω στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου θα υπάρχει συναγωνισμός με τη Νικόλ (σ.σ. Κυριακοπούλου) και τα άλλα κορίτσια (σ.σ. Σκαφίδα, Εμμανουήλ, Λεδάκη). Θεωρώ ότι αυτό είναι πιο σημαντικό, διότι είναι από μεγαλύτερη κατηγορία ηλικίας».Onsports Team

ΠΗΓΗ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...