Στο +3 με τριάρα ο Παλληνιακός! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Στο +3 με τριάρα ο Παλληνιακός!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 | 8:13 μ.μ.



Ξέφυγε στο +3 από τους 2ους στη βαθμολογία Αχαρναϊκό και Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου η ομάδα μας, μετά την άνετη επικράτηση της με 3-0 εντός έδρας επί του Σαρωνικού Αναβύσσου. 

Ο Παλληνιακός άνοιξε το σκορ στο 40’ με σουτ του Μπεγλεκτσή, ενώ στο 60’ ο Κασάπης με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 2-0, αφού πρώτα «άδειασε» και τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το τελικό αποτέλεσμα ήρθε στο 77’ από την κεφαλιά του Γαληνάκη, μετά από εκτέλεση κόρνερ. 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ανδ. Βλάχος, Κακάνης, Παπαδιώτης. 

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Μπαλασάκης, Καραμπιέτ, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Γαληνάκης (65’ Κοντογιάννης), Δημογιάννης Χ., Δημογιάννης Β. (65’ Μασκάι), Πράπας (85’ Γλογοβίτης), Κασάπης (78’ Παναγιώτου), Μπεγλεκτσής (78’ Σεϊτάι), Κυριόπουλος. 

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝ. (Βασίλης Παπαδόπουλος): Καραλής, Λογοθέτης, Καρκαλέτσος (73’ Χαντάτ), Ζουμπουρλής,  Μπελέρης, Τζιβίλογλου (81’ Έλενας), Κοντιζάς (86’ Βασίλειου), Κακαράς, Καραγιάννης (73’ Μοναχός), Καλτσάς (81’ Σάμιος), Τοψόγλου.

Επόμενο ματς για την ομάδα μας την Τετάρτη 19/1 με αντίπαλο τον Παλλαυρεωτικό εκτός έδρας, στην εμβόλιμη 17η αγωνιστική!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...