Μερτύρης: Ντροπή κύριε Δήμαρχε! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Ντροπή κύριε Δήμαρχε!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 | 11:01 μ.μ.

Ντροπή κύριε Δήμαρχε!
Δεν φτάνει που αρνείστε να καταδικάσετε ρητά και ονομαστικά την άθλια ρατσιστική δήλωση της κ. Μακρή, φθάνετε στο σημείο να προσάπτετε σε εμάς ότι δήθεν αντιταχθήκαμε σε «ανθρωπιστικού και αντιρατσιστικού χαρακτήρα αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου»!
Ας σας θυμίσουμε λοιπόν ότι στο μόνο που αντιταχθήκαμε ήταν η προσφιλή σας τακτική για λήψη αποφάσεων χωρίς καμία ουσία στο "πόδι" και γι΄ αυτό και μόνο αποχωρήσαμε από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου!
Κάντε λοιπόν τον κόπο, να διαβάσετε τα πρακτικά της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 5.3.2020, διαβάστε τις τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων της μείζονος αντιπολίτευσης, διαβάστε και την τοποθέτηση της «17ης συμβούλου» σας, που λίγες μέρες αργότερα ευχαριστούσατε και σήμερα εξακολουθείτε να καλύπτετε και ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ τις συκοφαντίες σας και όσα αναφέρετε και υπονοείτε για εμάς στην εισήγησή σας!
Προλαβαίνετε να ανασκευάσετε κύριε Δήμαρχε, στις 6.30 μμ θα γίνει το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο που προκαλέσαμε με την αίτησή μας!
Επιφυλασσόμαστε και αναμένουμε!

Αναρτώ την απόφαση από το εν λόγω ΔΣ, στην οποία έχει καταγραφεί η αποχώρησή μας. επίσης, σύνδεσμο με την τοποθέτησή μου επί του θέματος.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...