Παλληνιακός: Παραμένει στα κιτρινόμαυρα ο Ελ Γκαμάλ! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός: Παραμένει στα κιτρινόμαυρα ο Ελ Γκαμάλ!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020 | 10:17 μ.μ.


Παίκτης της ομάδας μας και τη νέα σεζόν θα είναι ο Αδάμ Ελ Γκαμάλ. Ο 25χρονος στόπερ συναντήθηκε χθες με τη διοίκηση της ομάδας και επήλθε άμεσα συμφωνία για να συνεχίσουν μαζί και στο νέο πρωτάθλημα. Ο Ελ Γκαμάλ ήταν εκ των βασικών την περσινή σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Αδάμ ανέφερε: «Είναι μεγάλη χαρά για μένα που συνεχίζω και την επόμενη χρονιά στην ομάδα του Παλληνιακού. Σημαντικό ρόλο για την ανανέωση μου έπαιξε η εμπιστοσύνη που έδειξαν και εξακολουθούν να δείχνουν οι άνθρωποι της διοίκησης και ο προπονητής προς το πρόσωπο μου. Όπως επίσης και το άριστο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Από μεριάς μου θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για επιτύχει η ομάδα τους στόχους της».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...