Κεραυνοί κατά της Ραχήλ Μακρή από την “Λαϊκή Συσπείρωση” Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κεραυνοί κατά της Ραχήλ Μακρή από την “Λαϊκή Συσπείρωση” Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 | 7:52 μ.μ.



Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Παλλήνης καταδικάζει απερίφραστα τη χυδαία και ρατσιστική ανάρτηση της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Άλλη Πόλη» και της κίνησης «Μέτωπο Νίκης», Ραχήλ Μακρή, η οποία για ακόμη μία φορά «έχυσε» το αντιλαϊκό-αντιδραστικό της μένος και «δηλητήριο», εξαπολύοντας διαδικτυακή επίθεση μέσω Facebook στον διεθνή Έλληνα μπασκετμπολίστα Γιάννη Αντετοκούνμπο, με αφορμή συνέντευξή του σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, όπου αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, σχολιάζοντας τόσο τις ρατσιστικές συμπεριφορές και δυσκολίες που αντιμετώπισε στη χώρα μας η οικογένειά του και ο ίδιος, λόγω του χρώματός του, όσο και στην αλληλεγγύη της οποίας έτυχε από συμπατριώτες μας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...