Δημήτρης Καρκούλιας: H «ανεπάρκεια» οι «εμμονές» και η «έλλειψη ευαισθησίας» των διοικούντων έκοψαν «πρώτες το νήμα» και έβγαλαν «εκτός τερέν» συνδημότη μας αθλητή με βραβεία στην Ελλάδα και εξωτερικό. Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δημήτρης Καρκούλιας: H «ανεπάρκεια» οι «εμμονές» και η «έλλειψη ευαισθησίας» των διοικούντων έκοψαν «πρώτες το νήμα» και έβγαλαν «εκτός τερέν» συνδημότη μας αθλητή με βραβεία στην Ελλάδα και εξωτερικό.

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 31 Μαΐου 2020 | 12:38 π.μ.

Συνδημότης μας επίσημα πιστοποιημένος αθλητής στίβου της «Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων (ΑΟΝΜ)» στην οποία  με τον  νόμο 4479/ΦΕΚ Α 94/29.06.2017 χορηγήθηκε η ειδική αθλητική αναγνώριση, ζήτησε με την ομοσπονδία του    από τον δήμο  να του χορηγηθεί άδεια  να  προπονείται μόνος η με τον γυμναστή του στο στάδιο Γ. ΔΕΔΕΣ .






Ο εν λόγω αθλητής συμμετέχει σε αγώνες εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο εξωτερικό δίνοντας μηνύματα  ζωής και ελπίδας  σε όσους συνανθρώπους  αντιμετωπίζουν σχετικά προβλήματα.


Δυστυχώς όμως αυτός, «ο αθλητής Εθνικής Αποστολής με Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας» ΤΡΕΧΕΙ να αποδείξει στους άσχετους «φωστήρες» του τοπικού αθλητισμού το αυτονόητο. 

Οτι δηλ. είναι επισήμως αθλητής, ότι  η Ομοσπονδία του έχει αναγνωρισθεί απο την Ελληνική Βουλή και από την Γ.Γ.Αθλητισμού.
Και  το κυριότερο ότι είναι πρέσβης ΖΩΗΣ και ΕΛΠΙΔΑΣ στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. 

Με επίπλαστη ευγένεια και με δικαιολογίες που θα γελούσε και μικρό παιδί, η κ. Καrla Santos (απόλυτη κουμανταδόρα του δημοτικού μας αθλητικοπολιτισμού) απαγόρευσε «με το βαμβάκι» την είσοδο του αθλητού στο στάδιο αν και της προσκόμισε όλα τα αποδεικτικά έγγραφα ακόμα αν και επενέβει η ομοσπονδία του  και η Γ.Γ Αθλητισμού.




Ο «λαοπρόβλητος» Δήμαρχος δυστυχώς δεν πήρε το θέμα πάνω του αλλά το άφησε στην κ.Karla και στην εταιρεία διαχείρισης αθλητικών κέντρων «ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ».

Δεν ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ανθρώπους τέτοιου μεγέθους που διδάσκουν ζωή,  αλλά τους   ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ.

Δήμαρχε λάβε θέση και λύσε το θέμα «χθές» γιατί έχει πάρει δημοσιότητα και θα πάρει μεγαλύτερη. Στο κάτω-κάτω δεν μπορεί να εκτίθεται στο πανελλήνιο ένας Δήμος 70.000 κατοίκων εξαιτίας της ανεπάρκειας κάποιων από σας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...