Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης: Αχ Κυριάκο,τι κακό τους έχεις κάνει!!!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης: Αχ Κυριάκο,τι κακό τους έχεις κάνει!!!!!

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 23 Μαΐου 2020 | 11:21 π.μ.



Στο δρόμο, στο πεζοδρόμιο, στην πλατεία,αναζητά και πάλι η αξιωματική αντιπολίτευση,την ταυτότητα της, με στόχο να ξαναβρεί το χαμένο κινηματικό της χαρακτήρα. 

Ακόμη, κι αν με τις ενέργειες της,αντιπολιτεύεται τον ίδιο της τον εαυτό, τις συμφωνίες που είχε υπογράψει ως κυβέρνηση, τους νόμους που είχε ψηφίσει! Μόνο στ’άρματα στ’άρματα, δεν έχει πει ακόμη αλλά όσο τα δήμοσκοπικά ποσοστά αποδοχής της Νέας Δημοκρατίας, είναι διπλάσια, double score, μπορεί και να το ακούσουμε. Χωρίς κανένα ίχνος σεβασμού, στην κόκκινη γραμμή,που βλάπτει σοβαρά την δημοκρατία αλλά και τα εθνικά μας θέματα ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει το κομματικό του συμφέρον,πάνω από το δημόσιο συμφέρον.

Ακολουθώντας τεχνικές μικροπολιτικού διχασμού, με τεχνική πόλωση, με παιχνίδια και «χτυπήματα» κάτω από το τραπέζι, και με λεκτικές υπερτροφικές κορόνες για εσωτερική κατανάλωση, η πρώτη φορά αριστερά, προσπαθεί να κρατηθεί όρθια, από την τριπλή εκλογική ταπεινωτική ήττα της. 
Αχ Κυριάκο,τι κακό τους έχεις κάνει!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...