Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης: Χρειάζεται ένα νέο πολιτικό αφήγημα,που να αφορά το μέλλον των πολιτών και όχι το μέλλον των αντιπολίτευτικών δυνάμεων! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης: Χρειάζεται ένα νέο πολιτικό αφήγημα,που να αφορά το μέλλον των πολιτών και όχι το μέλλον των αντιπολίτευτικών δυνάμεων!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 | 3:27 π.μ.




Πολλά λέγονται και περισσότερα γράφονται για το μέλλον της κεντροαριστεράς στη χώρα μας. Ένα είναι σίγουρο. Ο τοκετός της προοδευτικής παράταξης θα είναι επώδυνης αυτογνωσίας για το κόμμα του Αλέξη!Τα ονόματα, με πολιτικό βάρος στο χώρο του κέντρου, στο κόμμα ΚΙΝΑΛ σιωπούν,γνωρίζοντας ότι οι υποσχέσεις της άλλης πλευράς για ισότιμη συνεργασία,είναι «Έπεα πτερόεντα», ενώ παράλληλα δεν έχει ξεχαστεί, η συνεργασία με την εθνικιστική δεξιά και τα γνωστά σφιχταγκαλιάσματά των αρχηγών!
Τώρα, το κόμμα της πρώτης φοράς αριστεράς,θα πρέπει να χτίσει ένα νέο αφήγημα, γιά να συγκινήσει τους νέους συνεργάτες. Οι εποχές όμως έχουν αλλάξει, το κόμμα του Αλέξη έχει κυβερνήσει,τα αντιδεξιά σύνδρομα έχουν καταλαγιάσει και συναινετικές διαδικασίες συνεργασίας δεν προχωράνε,λόγω εσωτερικών διαφωνιών των κομματικών παρατάξεων, εκατέρωθεν.
Αλλά και στο χώρο του κέντρου, το λυτρωτικό διαζύγιο ΚΙΝΑΛ- ΠΟΤΑΜΙ έχει πολλές αναγνώσεις και πολλά σκοτεινά σημεία που έθρεψαν την πρώτη σκέψη και όρθωσαν εγωιστικά «αναχώματα»στη συνέχεια.
Στην σταδιακή επιστροφή της χώρας στην «νέα κανονικότητα»,οι διαχωριστικές γραμμές «πρόοδος– συντήρηση« εκφράζουν μια περίοδο που τελείωσε.

Χρειάζεται ένα νέο πολιτικό αφήγημα,που να αφορά το μέλλον των πολιτών και όχι το μέλλον των αντιπολίτευτικών δυνάμεων!

Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης
Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Παλλήνης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...